Oostenrijk
Spanje
Ardennen

-

Groepsgrootte tot 36 personen


14 pers, 5 slk


16 pers, 6 slk


16 pers. 4 slk


18 pers. 8 slk


22 pers, 7 slk


23 pers, 9 slk


24 pers. 9 slk


24 pers, 4 slk


24 pers, 6 slk


25 pers, 8 slk


26 pers, 8 slk


28 pers, 5 slk


28 pers, 9 slk


28 pers, 10 slk


30 pers, 13 slk


30 pers, 11 slk


30 pers, 10 slk


30 pers, 10 slk


30 pers, 10 slk


36 pers, 11 slk


38 pers, 14 slk


30 pers, 7 slk


32 pers, 6 slk


33 pers, 6 slk

-

Groepen groter dan 36 personen


38 pers, 8 slk


41 pers, 17 slk


42 pers, 10 slk


45 pers, 14 slk


48 pers, 7 slk


50 pers, 14 slk


50 pers, 18 slk


52 pers, 9 slk


60 pers, 25 slk


60 pers, 22 slk


63 pers, 24 slk


110 pers, 6 slk

-

Overzicht Groepsaccommodaties in:
Nederland
|
Drenthe | Groningen | Overijssel | Limburg | Noordzee | volpension
Duitsland |
Ostfriesland | Emsland | Munsterland | Nederrijn | Teutoburgerwald | Sauerland | Eifel
Belgie |
Ardennen | Spanje | Costa Blanca
Oostenrijk |
wintersport | Volledige verzorging

-

home
contact
promo

Drenthe
Limburg

Groepsaccommodatie Ardennen

Op zoek naar een groepsaccommodatie in de Ardennen?

Zoekt u een groepsaccommodatie in de omgeving van de Ardennen? Dan bent u hier aan het juiste adres aangekomen. Hinloopen.nl verhuurt groepsaccommodaties in de Ardennen, zowel aan de Belgische kant als aan de Duitse kant van de grens.

Vakantiehuis Ardennen: goedkope en luxe woningen voor een weekendje weg!

Aan het aanbod in de linker kolom kunt u zien dat er een grote variatie is aan vakantiehuizen in de Ardennen. Hinloopen.nl biedt u luxe huizen aan, soms zelfs met sauna en zwembad. Ook zijn er goedkope vakantiehuizen in de Ardennen. De goedkope groepsaccommodaties liggen aan de Duitse kant van het natuurgebied.

Groepsaccommodatis Ardennen: van luxe tot goedkoop!

De groepsaccommodaties Ardennen voor grote groepen hebben en grote variatie. Er zijn zeer luxe hotels voor zelfverzorging te huur, maar ook eenvoudiger groepsaccommodaties. Met name aan de Duitse kant van de Ardennen vindt u de goedkopere groepsaccommodaties.

De Ardennen en de Eifel hetzelfde gebied

U zoekt een groepsaccommodatie / vakantiehuis in de Ardennen. Het gebied in de Ardennen kent u waarschijnlijk ook als 'Hautes Fagnes'. Natuurgebied 'Hautes Fagnes' loopt vanaf Malmey helemaal Duitsland in tot voorbij Simmerath. In Duitsland heet hetzelfde gebied 'Hohes Venn'. Wij noemen het gebied 'Hoge Venen'.

Hinloopen.nl verhuurt groepsaccommodaties in vakantiehuizen in de Ardennen Hautes Fagnes en in de Eifel Hohes Venn. Beide gebieden zijn qua landschap hetzelfde en hebben dezelfde charme.

Groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen en in de Eifel

U kunt in de linkerbalk kiezen uit groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen en groepsaccommodaties Duitsland in de Eifel. U zult zien dat de vakantiehuizen Duitsland in de Eifel veel goedkoper zijn, terwijl sommigen dezelfde luxe hebben als de Belgische huizen. Doe uw voordeel en kijk goed naar de Duitse groepshuizen! De Eifel is ook nog eens dichterbij dan de Ardennen.


De Ardennen en de Eifel. De Eifel is dichterbij en heeft goedkopere groepsaccommodaties en vakantiehuizen.

Diverse soorten groepsaccommodaties

De groepsaccommodaties in de Ardennen zijn beschikbaar voor groepen van 8 tot 65 personen en van alle gemakken voorzien. Naast de accommodatie kunt u ook nog de gewenste vorm van verzorging kiezen. De meeste groepsaccommodaties in de Ardennen huurt u met zelfverzorging.

Survival in de Ardennen.

Combineer een lux verblijf met survival. Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Na het ontbijt in uw groepsaccommodatie gaat u sportief aan de gang met survival: rivieren oversteken, bergbeklimmen, vossejachten en droppings zijn uitstekende survival activiteiten in de Ardennen. Hier kunt u uw survival combineren met een verblijf in een groepsaccommodatie van lux tot eenvoudig.


-

Survival in de Ardennen: Quad ritten
Voor quad ritten is een rijbewijs vereist. U krijgt een gids mee. Ervaar een survival 'monsterrit' met de quad door de Ardennen.

Survival in de Ardennen: kanovaren en wildwatervaren
De Hautes Fagnes in de Ardennen en de Eifel zijn rijk aan rivieren. Een groot aantal kanoroutes zijn uitgezet. U kunt overal kano's huren en het survival gevoel krijgen in de rivieren van de Ardennen.


-


-

Ultieme Survival: met de fiets door de rivier!
Waarom de kano pakken als het met de fiets ook kan! Voor de echte survival 'diehards' is er de 'wet mountainbike' tocht door de Ardennen en haar rivieren.

Survival voettochten door de Ardennen
U komt op uw wandelingen op merkwaardige plekjes in de Ardennen. Natuurlijk kunt u het survival gevoel ervaren op de houten paden voor ouderen en peuters. Maar het echte survival werk is natuurlijk het beklimmen van die prachtige bergen van de Ardennen. De Ardennen heeft prachtige gemarkeerde survival routes.


-

Aanvraag doen voor een survival groepsaccommodatie in de Ardennen / Eifel
Heeft u interesse in een verblijf in een van onze groepsaccommodaties in de Ardennen? U kunt uw aanvraag doen via de
contactpagina.

Wij proberen de bezettingslijst zo actueel mogelijk te houden, vandaar dat wij uw aanvraag via deze weg behandelen. Binnen 2 werkdagen reageren wij op uw aanvraag.

-


Prachtige kastelen, gelegen op de heuvels markeren het landschap. Tijdens uw verblijf is een uitstapje naar een kasteel een hele belevenis.
-
De natuur van de Ardennen is een van de belangrijkste redenen waarom mensen erheen gaan. De groepsaccommodatie liggen midden in de prachtige Ardennen met uitzicht over de heuvels.
Tijdens uw wandel- en fietstochten komt u van alles tegen in de Ardennen. Maar om de herten te zien, moet je wel eerst even heel stil blijven. Er zijn vele duizenden km aan gemarkeerde wandel- en fietpaden in de Ardennen.

-
U weet ook dat de rivieren van de Ardennen gebruikt worden als kano-route. Vele routes zijn uitgezet en verhuurbedrijven vindt u bij iedere rivier. Grote rivieren en beken zijn een ideale bestemming voor kanovaarders.
-

Mooie dorpje liggen langs gezellige routes. U kunt op vele plekken even een terrasje pakken voor een kopje koffie of een biertje. Ook de dorpen en steden van de Ardennen nodigen uit tot winkelen of terras-bezoek.

Activiteiten te over in de Ardennen:

Survival of de fittest: abseilen.
-

Voor de 'gewone' sporters prachtige fietstochten

Prachtige rivieren bevaren met de kano's
-

De bergen bedwingen met de quad