home
contact
prijzen
promo
De Belgische Ardennen

Groepsaccommodatie Ardennen, Bois Raquet
Vakantiehuis be493, 15-25 personen

Ardennen survival
groepsaccommodaties en vakantiehuisjes


grote foto

Groepsaccommodatie be493 ligt 5 km ten noorden van Malmedy. Het vakantiehuisje is mooi ingericht met open haard en veel terrein om het huis heen.
-langgerekte recreatie/eetzaal met aan de ene kant de eetafdeling en aan de andere kant de gemakkelijke banken en stoelen met open haard en tv.
-moderne keuken met vaatwasser en complete inrichting

-8 slaapkamers (1x1, 3x2, 1x3, 2x4 & 1x5 persoons):
Op de begane grond zijn 2 slaapkamers met in elke slaapkamer een twee-persoons bed en een toilet/douche. Voor de gasten zijn er 2 toiletten.
Op de eerste verdieping zijn 6 slaapkamers. Er is een slaapkamer voor 1 persoon, een slaapkamer met twee-persoons bed met wastafel, een slaapkamer met 3 bedden, een 4-persoons slaapkamere met twee-persoons bed, bed en kinderbed met wasstafel, een 4-persoons slaapkamer met twee-persoons bed en stapelbed met wastafel en een 5-persoons slaapkamer met twee-persoons bed, bed en stapelbed.
Op deze verdieping zijn twee badkamers (bad/toilet en douche/toilet) en een apart toilet. Er kunnen 2 extra bedden worden geplaatst.


recreatieterrein achter de groepsaccommodatie

Het terras achter het vakantiehuis kijkt uit op een grasveld dat gezamelijk met een ander vakantiehuis, gelegen naast deze groepsaccommodatie, wordt gebruikt. Er is ook een barbecue, wip en tuinhuisje.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Maastricht begint de Ardennen, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen, mooie dalen en kletterende beekjes.

De Ardennen is de ideale locatie voor uw survival, gecombineerd met een verblijf in een Ardennen groepsaccommodatie.
-

De Ardennen heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character.
-

Ardennen is rijk aan een eigenzinnige flora en fauna, ideaal voor survival.

Survival Ardennen

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Hier kunt u uw survival combineren met een verblijf in een groepsaccommodatie van lux tot eenvoudig.
-

Survival in de Ardennen: Quad ritten

Voor quad ritten is een rijbewijs vereist. U krijgt een gids mee. Ervaar een survival 'monsterrit' met de quad door de Ardennen.
-

Survival in de Ardennen: kanovaren en wildwatervaren

De Hautes Fagnes in de Ardennen en de Eifel zijn rijk aan rivieren. Een groot aantal kanoroutes zijn uitgezet. U kunt overal kano's huren en het survival gevoel krijgen in de rivieren van de Ardennen.
-

Ultieme Survival: met de fiets door de rivier!

Waarom de kano pakken als het met de fiets ook kan! Voor de echte survival 'diehards' is er de 'wet mountainbike' tocht door de Ardennen en haar rivieren.
-

Survival voettochten door de Ardennen

U komt op uw wandelingen op merkwaardige plekjes in de Ardennen. Natuurlijk kunt u het survival gevoel ervaren op de houten paden voor ouderen en peuters. Maar het echte survival werk is natuurlijk het beklimmen van die prachtige bergen van de Ardennen. De Ardennen heeft prachtige gemarkeerde survival routes.