home
contact
prijzen
promo

Vakantiehuizen in Duitsland

Groepsaccommodaties in Duitsland

Mooi groepsaccommodaties net over de grens in Duitsland?

U zoekt een groepsaccommodatie in Duitsland? Dan bent u hier aan het juiste adres! Hier vindt u meer dan 70 groepsaccommodaties en vakantiehuizen, dicht bij de grens Duitsland-Nederland. Wij bieden groepsaccommodaties aan in Duitsland in Emsland, Munsterland, Sauerland en in de Eifel.

Groot aanbod aan groepsaccommodaties in Duitsland

Wij van 'Terug naar Barteljorisstraat' zijn gespecialiseerd in vakantiehuizen en groepsaccomodaties in Duitsland. De vakantiehuizen zijn te vinden in bosrijke omgeving vlak over de grens in Duitsland. Ook kunt u een groepshuis in Duitsland huren in Sauerland voor een weekendje skien of wandelen.

De groepshuizen en kampeerboerderijen in Duitsland zijn voordelig

U zult zien dat een vakantiehuis in Duitsland zeer concurrerend is t.o.v. zijn collega in Nederland. Zo kunt u al een groepsaccommodatie in Duitsland in Munsterland EUR 17,50 per persoon per nacht. Hiervoor heeft u een grote kampeerboerderij met alle comfort in een prachtig heuvelachtig landschap in Duitsland

Aanvraag groepsaccommodatie Duitsland

Hieronder vindt u een aanbod aan groepsaccommodaties in Duitsland ? Bij 'Terug naar Barteljorisstraat' is er altijd wel een huis naar uw wensen beschikbaar.

Ziet u een leuke groepsaccommodatie en weet u niet of het huis beschikbaar is ? Gezien het feit dat het erg lastig is om de bezettingslijst actueel te houden, vragen wij u om uw aanvraag te doen via de mail barteljorisstraat@gmail.com . Vermeld in de mail uw adresgegevens, het aantal personen, de huurperiode en regio waar u graag zou willen verblijven. Uiteraard kunt u ook telefonisch de mogelijkheden met ons bespreken. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 06-12401357.
-

Vakantiehuizen in Ostfriesland Duitsland

Vakantiehuizen in Ostfriesland Duitsland

Voor een vakantiehuis in Ostfriesland hoeft u niet te ver te rijden. Ze liggen vlakbij de grens van de provincie Groningen. Er zijn al huizen 10 km verwijderd van Vrieschelo en een paar km verwijderd van Nieuweschans.

Het Noorden van Ostfriesland is de Waddenzee van Duitsland. Dit gebied is uniek te noemen. Mooie Duitse badplaatsen worden afgewisseld met oude vissersdorpjes. Vanuit deze dorpjes worden visserij dagen georganiseerd. Ostfriesland is de streek bij uitstek voor het maken van kanotochten.

Groepsaccommodaties Ostfriesland


12 pers, 4 slk


20 pers, 5 slk


25 pers. 9 slk


30 pers. 6 slk


30 pers. 9 slk


35 pers, 10 slk


38 pers, 11 slk


46 pers, 11 slk


52 pers, 11 slk

-

Vakantiehuizen in Emsland Duitsland

Vakantiehuizen in Emsland Duitsland

De vakantiehuizen inEmsland Duitsland liggen vlak aan de grens van Drenthe en Gelderland. Een aantal vakantiehuizen ligt slechts enkele km van de grens verwijderd. U hoeft dus niet verder te rijden dan normaal om een vakantiehuis in Duitsland in Emsland te bezoeken.

Emsland staat bekend om zijn prachtige natuur reservaten, veengebieden, mooie rivieren en prachtige dorpen. U vindt hier alles wat uw hart begeert: rust en ruimte in de bossen, rivierenlandschap, veen en heide en vele fiets-, ruiter- en wandelpaden.

Groepsaccommodaties Emsland


21 pers. 4 slk


23 pers. 4 slk


28 per. 4 slk


30 pers. 6 slk


32 pers, 6 slk


43 pers, 13 slk


43 pers, 12 slk


45 pers, 4 slk


150 personen

-

Vakantiehuizen in Munsterland Duitsland

Vakantiehuizen in Munsterland Duitsland

Net over de grens van Overijssel en Gelderland ligt het Duitse Munsterland. De prachtige natuurgebieden zijn nog niet door het massatoerisme ontdekt en de kans is heel groot dat uw groep nog nooit geproeft heeft van de geneugden van Munsterland.

Met 1040 km2 is natuurpark 'Hohe Mark' het grootste natuurpark vlak over de grens. U zult verbaasd staan over het geweldige landschap van natuurpark Hohe Mark, met aantrekkelijke natuur en oneindige mogelijkheden voor recreatie, sport , uitgaan en cultuur.

Groepsaccommodaties Munsterland


16 pers. 5 slk


25 pers. 5 slk


26 pers. 10 slk


26 pers. 6 slk


30 pers. 6 slk


39 pers, 4 slk


35 pers. 11 slk


44 pers, 9 slk


45 pers, 11 slk

-

Vakantiehuizen in het Teutoburger Wald

Wist u dat het Teutoburger Wald slechts 60 km van de Duitse grens van Arnhem verwijderd is! In het Teutoburger Wald komt alles bij elkaar: de Noord-Duitse Laagvlakte en het Duitse Middelgebergte, traditionele geneeskrachtige bronnen en de mooiste wandelwegen en fietsroutes.

Hier liggen de stad en het weidse land dicht bij elkaar. Bossen en rivieren domineren dit beruchte middelgebergte van Duitsland, met mooie steden als Bielefeld, Paderborn en Osnabrück als cultureel en uitgaans centrum. Op een afstand van een half uur vanaf Nederland bevindt u zich in een prachtig stukje Duitsland.

Groepsaccommodaties Teutoburger Wald


17 pers. 4 slk


25 pers. 7 slk


30 pers. 9 slk


30 pers. 9 slk


36 pers. 7 slk


49 pers, 15 slk


50 pers, 12 slk


51 pers, 18 slk


57 pers, 10 slk

-

Vakantiehuizen in de Nederrijn Duitsland

Vakantiehuizen in de Nederrijn

In het rivierenland tussen Rijn en Maas kunt u kiezen uit een aantrekkelijk aanbod met veel kunst en cultuur, een heleboel plezier, sport en spel alsmede bijzondere burchten en gebouwen. In natuurlijke landschappen kunt u heerlijk wandelen en zich ontspannen.

In de Nederrijn kunt u vanuit uw groepsaccommodatie heerlijk wandelen of fietsen, culturele evenementen bijwonen, musea bezoeken of meefeesten in de vele uitgaansgelegenheden in de buurt.

Groepsaccommodaties Niederrhein


12 pers. 5 slk


30 pers. 10 slk


33 pers. 6 slk


34 pers, 5 slk


60 pers, 8 slk


86 personen


87 personen


90 personen


234 personen

-

Vakantiehuizen in Sauerland

Op een afstand van 150 km vvan Nederland bevindt zich Sauerland, een gebergte beroemd om zijn prachtige natuur, indrukwekkende bergen, afgewisseld met gastvrije steden. Natuur en cultuur zijn nog nooit zo dicht bij elkaar als hier in Sauerland.

Uitgebreide bossen, heldere beken, sappige groene weiden en schattige vakwerkdorpjes, dat zijn slechts enkele kenmerken van het veelzijdige Sauerland.

Groepsaccommodaties Sauerland


14 pers. 5 slk


27 pers. 8 slk


30 pers. 8 slk


34 pers. 11 slk


36 pers. 6 slk


34 pers. 8 slk


34 pers. 8 slk


40 pers. 10 slk


48 pers. 9 slk

-

Vakantiehuizen in de Eifel

Natuurpark de Eifel ligt vlakbij Heerlen. Het natuurgebied is ook bekend als 'Hohes Venn', Hautes Fagnes' of 'Hoge Venen'. Het is een fascinerende wildernis aan natuur, bossen, bergen, meren en rivieren.

Binnen een half uur bent u midden in dit schitterende gebied, dat nog niet is ontdekt door het grote publiek. Onze groepsaccommodatie van eenvoudig tot lux, bevinden zich midden in deze prachtige setting.

Groepsaccommodaties Eifel


16 pers. 4 slk


18 pers. 8 slk


21 pers. 6 slk


24 pers, 6 slk


26 pers, 8 slk


28 pers, 8 slk


30 pers, 7 slk


48 pers, 7 slk


52 pers, 9 slk

-