home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Grote vakantiewoning in Duitsland in de Vulkaan-Eifel
Vakantiehuis du539, 14-28 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


grote foto

Vakantiehuis Duitsland du539 is mooi ingericht. Deze 2 kubus woningen zijn met doorgang aan elkaar verbonden, zodat er nu 1 grote vakantiewoning wordt verhuurd in Duitsland in de Eifel.

De vakantiewoning Duitsland ligt 14 km van Daun vlakbij de bossen van de Vulkaan-Eifel. Het huis ligt aan de rand van een dorp met gezellig (uitgaans-) centrum.

Een mooie inrichting siert dit vakantiehuis

  • grote recreatie/eetzaal
  • een zitkamer met tv en luxe banken voor ± 12 personen
  • 2 luxe keukens (een met vaatwasser)
  • serre ± 8 bij 5 meter met banken en stoelen en tafelvoetbal
  • 8 grote slaapkamers (3x2, 3x4 & 2x5 persoons met 10 echtpaarbedden, 3 één persoons bedden, 2 stapelbedden en 1 kinderbed.
  • 4 ruime badkamers met baden, douches en toiletten.

Achter de vakantiewoning is een tuin.

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Vul uw gegevens in en wij sturen u bericht.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes