<

home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Groepsaccommodatie in Duitsland in de Vulkaan-Eifel
Jeugdhuis du541, 20-41 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


grote foto

Toen we bij deze groepsaccommodatie in Duitsland gingen kijken was er een groep aanwezig, dus kijk niet naar de rommel. Uiteraard wordt ook deze groepsaccommodatie in de Eifel Duitsland keurig netjes aan u opgeleverd.

Deze groepsaccommodatie huurt u met grote gymzaal erbij. De hostel was vroeger een school en wordt nu als groepsaccommodatie in Duitsland aangeboden. Manderscheid ligt 6 km en Wittlich 20 km van de groepsaccommodatie verwijderd.


Vulkaanmeer Meerfelder Maar

De groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van het vulkaanmeer Meerfelder Maar.

Indeling groepsaccommodatie Duitsland

  • recreatiezaal met houten stoelen en tafels
  • recreatie/eetzaal met houten stoelen
  • keuken met vaatwasser
  • grote gymzaal met podium en houten stapelstoelen en tafeltennistafel
  • 4 slaapkamers (2x2 en 2x18 persoons) met stapelbedden
  • in totaal 10 toiletten en 8 douches


grote gymzaal bij de groepsaccommodatie

Indeling slaapkamers

  • 2x2 persoons slaapkamer met stapelbedden en toilet/douche
  • 2x18 persoons slaapkamer met stapelbedden 3 hoog en een sanitaire ruimte met 2 wastafels, 3 toiletten en 3 douches elk

De tuin van groepaccommodatie Duitsland du541 is een groot asfaltterrein waar je heerlijk kunt voetballen en andere spelen kunt doen. Vanuit het dorp is een busverbinding naar Gerolstein.

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Vul uw gegevens in en wij sturen u bericht.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes