home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Groepsaccommodatie Duitsland in de Vulkaan-Eifel du533, 16-33 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


grote foto

Heeft u wel eens de trein gemist? In deze groepsaccommodatie Duitsland wilt u de trein absoluut missen, wand de groepsaccommodatie is een geheel gerenoveerde en verbouwde vroegere station, gelegen aan de 'niet meer aanwezige' spoorlijn.

De groepsaccommodatie Duitsland ligt in de Vulkaan Eifel. Het vakantiehuis ligt geheel vrij, 13 km verwijderd van Blankenheim en 17 km van de prachtige plaats Adenau.

Indeling groepsaccommodatie Duitsland

  • 2 recreatie/eetzalen met houten stoelen
  • keuken met zithoek voor ongeveer 15 personen
  • 7 slaapkamers (1x3, 2x4, 1x5 & 3x6 persoons) met 6 één-persoons bedden, 1 echtpaarbed, 4 drie-persoons bedden en 7 stapelbedden. 3 slaapkamers hebben wastafels.
  • 4 wasruimten met 8 kranen/wastafels, 3 toiletten en 3 douches.

Waar vroeger de spoorrails liep, is nu ruim voldoende plaats voor ballen of tafeltennissen. Het vakantiehuis ligt midden in de bossen. Vanuit de groepsaccomodatie loopt u zo de bossen van de Eifel Duitsland in.

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Vul uw gegevens in en wij sturen u bericht.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes