home
contact
prijzen
promo
Montafon 2300 m

Wintersport Chalet in Oostenrijk Montafon, Vorarlberg
Groepsaccommodatie au664, 12-26 personen

104 km lichte, 69 km middelzware en 33 km zware afdalingen, rodelbaan, langlaufloipen, halfpipes, winterwandelingen
Het skigebied Montafon is gelegen in Vorarlberg. Het dal is groot en open, met skipistes aan alle kanten van het dal, ideaal voor ervaren skiërs en voor beginners. In de winter worden u 70 km geprepareerde pisten geboden van verschillende hoogten, 30 manieren om geautomatiseerd de hoogte te overbruggen, waaronder de 11 km lange 'Hochjoch-Totale'.

grote foto

Deze chalet is alleraardigst ingericht als groepsacommodatie. De vakantiewoning ligt op een mooie plek tegen de berg, 3 km van het dorp. U heeft een schitterend uitzicht op het dal. D kinderen kunnen buiten naar hartelust spelen op deze rustige locatie. Gezelligheid is gegarandeerd in deze eenvoudig maar goed ingerichte groepsaccommodatie:
-recreatie/eetzaal met gepolsterde banken en houten stoelen
-ingerichte keuken
-5 slaapkamers (3 zonder wastafels) met 2 zeven-persoons bedden, 2 vijf-persoons en 1 stapelbed 1x2 persoons slaapkamer, 2x±5 persoons slaapkamer met W&K stromend water &2x±7 persoons slaapkamer waaronder een doorloopkamer. Het aantal personen per slaapkamer is afhankelijk van de mate van bezetting van de matratzenlager (meer-persoons matrassen). Met de genoemde aantallen op de slaapkamer heeft een volwassene ruim voldoende slaapruimte. Er kunnen eventueel meer personen op de slaapkamer.
In totaal zijn er 2 toiletten en 2 douches. Er zijn 2 badkamers met in totaal 3 kranen.
De skibushalte is 2 km van het huis, de skilift 2,5 km, het winkelcentrum van het dorp ± 4 km.